Boerboel love

Wie zijn wij:...

Rick & Yvette

Yvette's eerste hond is Nala, een labrador daar was de keuze op gevallen om een eerste eigen hond te gaan opvoeden. Zij is de grootste lieverd die er maar is, en enkele jaren later was er genoeg ruimte voor nog meer liefde... een tweede hond. Via het internet verliefd geworden op het ras Boerboel, eens een kijkje gaan nemen bij een fokker. Daar helemaal verkocht, en gewacht tot het moment dat Jala Saartje geboren was en het gezin kon verblijden met haar aanwezigheid. 

Rick (in eerste instantie wat bang voor honden) is later ingetrokken, en vanaf moment 1 verkocht door deze twee dames.  Yvette heeft altijd al de droom gehad om eens een nestje pups vanuit een mooie lijn voort te zetten, en aangezien ons motto is "van dromen werkelijkheid maken", geschiedde zo het ontstaan van Yggdrasil Boerboels.

Inmiddels zijn wij ook trotse ouders van onze dochter Lilith, Geboren op 18-01-2021.
En jong als zij is heeft zij het honden-virus ook al te pakken, en zijn Saartje en Gaea haar grootste vriendinnen. En ja, de honden (lomp als ze normaal zijn) zijn erg voorzichtig in de buurt van onze kleine meid. Jala Saartje (81%)

Onze Boerboel geboren in Februari 2014, en heeft een geweldige start gehad bij Jala boerboels. Enorm blij dat zij bij ons is komen te wonen! Saartje is een trouwe, waakzame en ontzettend lieve hond, Ook zij heeft een aantal gehoorzaamheidscursussen met succes afgerond, en laat zien wat een boerboel allemaal kan. Zij geniet er van om lekker buiten te zijn (in de zon!) en te wandelen, mocht het regenen dan draait ze wel maar wat graag weer om. We grappen wel eens dat het een echte prinses is, want ze heeft wat bijzondere trekjes! (Het liefst geen natte pootjes - en drinken graag uit eigen drinkensbak) Ze heeft met haar stoere uiterlijk en lieve karakter al onze harten gestolen!

Inmiddels heeft Saartje 3 prachtige nestjes pups gehad, en mag genieten van een welverdiend pensioen! :)

HD - A/A
ED - 0/0
Dochter van Pancer Saartje (86.2%) X Diamond Ties (87.3%)

BEU/sabbs: 0000255463

 

 

Jala Gaea (80%)

Onze prinses! Jala Gaea is afkomstig van Jala boerboels
Zij is geboren op 04-07-2018

De grootste knuffelkont die er is! In huis is het af en toe een echte draak en daagt met momenten de andere honden uit om te spelen. Ze laat verder zien wel erg slim te zijn, want als ze naar buiten/binnen wil, opent ze zelf de deuren wel. Verder is ze enorm gek op haar baasjes (waar wij heel blij mee zijn) en ligt dan heerlijk bij ons, liefste tegen ons aan met haar ogen dicht. 

HD - A/A
ED - 0/0
Dochter van Eghte hapjes Storm (81%) x Eghte Antje (84,5%)

In onze gedachten nog altijd bij ons: 

Yggdrasil Atlas 

Onze knuffelbeer Atlas, helaas veel te vroeg van ons heen gegaan.

 Nala

Onze lieve labrador Nala, Nala is 11 jaar geworden.
 ~Together we make a family