Boerboel love

Wie zijn wij:...

Rick & Yvette

Yvette's eerste hond is Nala, een labrador daar was de keuze op gevallen om een eerste eigen hond te gaan opvoeden. Zij is de grootste lieverd die er maar is, en enkele jaren later was er genoeg ruimte voor nog meer liefde... een tweede hond. Via het internet verliefd geworden op het ras Boerboel, eens een kijkje gaan nemen bij een fokker. Daar helemaal verkocht, en gewacht tot het moment dat Saartje geboren was en het gezin kon verblijden met haar aanwezigheid. 

Rick (in eerste instantie wat bang voor honden) is later ingetrokken, en vanaf moment 1 verkocht door deze twee dames.  Yvette heeft altijd al de droom gehad om eens een nestje pups vanuit een mooie lijn voort te zetten, en aangezien ons motto is "van dromen werkelijkheid maken", geschiedde zo het ontstaan van Yggdrasil Boerboels.


Nala

Onze 9-jarige lieve Labrador Retriever. Die graag komt knuffelen, erg speels is en altijd in voor een zwempartijtje. Zij heeft verschillende gehoorzaamheidstrainingen genoten, en is daar altijd het beste meisje van de klas geweest. 
Ze schroomt zich ook niet om Saartje waar nodig even op haar plek te zetten.
Een lieverd en ware aanwinst voor ieder van ons! 

Jala Saartje (81%)

Onze Boerboel geboren in Februari 2014, en heeft een geweldige start gehad bij Jala boerboels. Enorm blij dat zij bij ons is komen te wonen! Saartje is een trouwe, waakzame en ontzettend lieve hond, Ook zij heeft een aantal gehoorzaamheidscursussen met succes afgerond, en laat zien wat een boerboel allemaal kan. Zij geniet er van om lekker buiten te zijn (in de zon!) en te wandelen, mocht het regenen dan draait ze wel maar wat graag weer om. We grappen wel eens dat het een echte prinses is, want ze heeft wat bijzondere trekjes! (Het liefst geen natte pootjes - en drinken graag uit eigen drinkensbak) Ze heeft met haar stoere uiterlijk en lieve karakter al onze harten gestolen!

HD - A/A
ED - 0/0
Dochter van Pancer Saartje (86.2%) X Diamond Ties (87.3%)

BEU/sabbs: 0000255463

 

 

Yggdrasil Atlas 

Onze knuffelbeer is op 09-12-2017 geboren, een zoon van onze eigen combinatie
Jala max x Jala Saartje.

Al vanaf de geboorte bij ons, en wat zijn we gek op hem! Hij is waakzaam in huis, en ondertussen ook lekker speels en voor ons de grootste knuffelkont die er is. Atlas is geslaagd voor de cursus GG1 & GG2 (bij het peelhofke in Ospel), en bezig om zijn 3de certificaat ook binnen te halen. Ook op de cursus heeft hij vele harten gestolen, en laat hij steeds weer zien graag hard te willen werken voor de baas.

 


Jala Gaea (80%)

Onze prinses! Jala Gaea is afkomstig van Jala boerboels
Zij is geboren op 04-07-2018

De grootste knuffelkont die er is! Gaea is geslaagd voor de puppycursus en GG1, momenteel bezig met GG2 (ook bij het peelhofke in Ospel) . In huis is het af en toe een echte draak en daagt met momenten de andere honden uit om te spelen. Ze laat verder zien wel erg slim te zijn, want als ze naar buiten/binnen wil, opent ze zelf de deuren wel. Verder is ze enorm gek op haar baasjes (waar wij heel blij mee zijn) en ligt dan heerlijk bij ons, liefste tegen ons aan met haar ogen dicht. 

HD - A/A
ED - 0/0
Dochter van Eghte hapjes Storm (81%) x Eghte Antje (84,5%)

 ~Together we make a family