Boerboel love

Gastenboek

Marcel Lamers ( Koek ) lamers
03-07-20 14:58:09
Beste Rick en Yvette.
Ik ken jullie nu al een tijdje jullie hebben de zaakjes heel goed voor elkaar en dat meen ik echt , hoe jullie met de honden omgaan petje af.
Voor ons word het de eerste Boerboel we kunnen niet wachten om hem op te komen halen.
Wij hebben 12 jaar lang Dogos Argentinos gehad een zeer gedurfde hond met deze ervaringen durven wij een Boerboel aan hahaahh ( of te wel een BoefBoef Rick )
Ik raad de mensen aan die ook ooit een Boerboel willen zeker een kijkje bij jullie te gaan doen echt mensen met kennis en mooie en goeie honden met mega bloedlijnen erin.

Ik zou zeggen Rick en Yvette tot snel.

Groetjes Marcel en Miranda uit Gennep.
Rosella van Veen
14-08-19 11:58:41
Jullie zijn een geweldig stel en onwijs goed bezig. Ook super trots en blij dat Jala Max voortleeft in Atlas. Fijn dat jullie altijd bij Jacqueline van Jala boerboels terecht kunnen.
Ga zo door en héél veel succes.
Dikke knuffel
Rosella
Jacqueline Lammers
11-08-19 21:37:35
Trots op jullie hoe jullie je kennel opzetten. Ga zo door en waar ik kan zal ik jullie blijven steunen. 👍🏻
Ilse van Loon
13-03-19 15:59:55
Yvette en Rick zijn ontzettend lief en gek voor hun honden. Daarnaast ontzettend veel ervaring wat betreft de omgang met honden! Echte toppers!
Yvette Yvette Erkel-Schotanus
09-03-19 18:27:17
Hoi Yvette,

Wij willen jullie bedanken voor onze prachtige en lieve Marley. Bedankt voor alle hulp en steun die je gegeven hebt met Jacqueline om Marley samen met Jala Bob naar ons te brengen in Brazilië. En ook nadat ze hier gearriveerd waren hielden we contact over van alles en nog wat, tot op de dag van vandaag.
Super Boerboels.
Groetjes, Yvette.
Tonen: 5  10